60 Potongan / Min Stabil Tube Ngisi Mesin Toothpaste, Farmasi

60 Potongan / Min Stabil Tube Ngisi Mesin Toothpaste, Farmasi

Rincian Produk:

Tempat Asalna: Cina
Ngaran mérek: NANGTUNG
Sertifikasi: CE / UL
Jumlah modél: AT60

Sarat pamayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimum: 1 hijian
Harga: Perundingan
Rincian bungkusan: Bungkus kai
Waktos pangiriman: 10 dinten damel saatos nampi pamayaran anjeun
Syarat pamayaran: T / T
Kamampuhan Suplai: 10 unit per bulan

Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk: Mesin ngeusian Tabung Aplikasi: Kaséhatan & Kacantikan
Laju: 60 Potongan / menit Kaayaan: Énggal
Garansi: 1 Taun Ngeusian Akurasi: + -0,5-1%
Diameter: 10-50mm Panjangna: 50-253mm
Lampu Cahaya:

mesin keusikan odol

,

mesin kemasan tabung

Tabung Kosmetik ngeusian Mesin Toothpaste Food Farmasi 60 Potongan / Min Stabil

Tube ngeusian Mesin Perkenalan Singkat

Krim sareng salep ngeusian sareng mesin panyegel sayogi pikeun nanganan logam, plastik, aluminium sareng tabung laminasi.

Jinis mesin keusikan tabung sareng mesin panyegelan ieu tiasa ngadamel sababaraha jinis produk kentel sareng semi-kentel sapertos kosmétik, salep, odol, bahan pangan, farmasiutika, sareng krim cukur sareng sajabina.

Kontrol ku PLC dumasar sareng panel kontrol layar toél pikeun kéngingkeun performa kelas dunya.

Spésifikasi tina mesin keusikan tabung odol:

AT80 Tube ngeusian Jeung Sealing Mesin
mesin keusikan tabung odol
AT80
Tabung logam, Tabung plastik & tabung Laminat
60 Pcs / mnt
φ10-60mm
50-230mm
2-600ml
± 0,5%
6 bar
1,5 KW (380V / 220V 50HZ)
Kaasup

AT60 Otomatis pipah ngeusian na Sealing Mesin

AT60 Otomatis Tube Tube ngeusian sareng Mesin Sealing mangrupikeun modél mesin téknologi luhur, desain sareng dianggo pikeun ngeusian tabung plastik atanapi aluminium nganggo krim, témpél, gél atanapi cairan kentel anu sami, teras nyégél tabung ku Sistem Hot Gun khusus, prosés anu sanés kalebet tuang tube , lagu tanda fotolistrik, coding tanggal, coding nomer angkatan, motong saluran sareng kaluaran sadayana otomatis.

Mesin ngeusian TabungProsés Gawé:
Tabung beban manual ka wadah → Ngalebetkeun tabung otomatis ka wadah tabung → De-dusting → Positioning → Ngeusian → Ngalembereh → Tube Sealing & Coding → Cutting → Kaluaran

Mesin ngeusian TabungKaunggulan:

· AT60 tube ngeusian sareng mesin panyegelan nganggo cam drive salaku sistem nyetir. Prosés cam kalayan pangobatan 38 RMOAL, ngajantenkeun padet sareng awét pikeun mastikeun umur panjang nyetir

· Anggo Sistem Panasan Panas Gun, desain patén, panyegelan langkung kuat, langkung gancang, langkung bahkan tibatan sistem tabung pemanasan biasa

· Anggo teras-terasan Transpansi Inverter pikeun mastikeun kapasitas kaluaran anu luhur kalayan kinerja anu stabil

· Anggo sistem bantalan katutup lengkep pikeun panangan mékanis, anggo bantalan linier pikeun poros slide anu sanés, pikeun mastikeun operasi minyak, tetep standar tinggi produk

· Dua sistem motong cairan masing-masing dina stasiun sirah ngeusian, khususna nambihan sistem niup hawa tambahan dina stasiun sirah ngeusian, mastikeun mesin bersih operasi sanajan cairan kentel tinggi

· Tambihkeun bantalan dina stasiun tuang tabung, pastikeun prosés tuangana lancar.

· Anggo silinder pikeun nyorong tabung turun ka handapeun, pastikeun aya dina posisi anu sami, ngirangan tingkat kagagalan

· Anggo sistem pulsa pikeun nyirian fotolistrik, ningkatkeun stabilitas

· Sistem panolakan kagagalan anu cerdas, éta bakal nolak tabung kosong

Mesin ngeusian TabungAplikasi:

Perhatosan tanaga Kosmétik, cukur, sabun cair, perawatan kulit & matahari, perawatan rambut, perawatan personil sanésna, pasta gigi
Industri séjén Kimia, kadaharan, apoték jeung sajabana.

Kauntungan kalapa:

Mesin stabil, dipercaya sareng kualitas luhur anu peryogi jasa kirang. Produk sareng ukuranana pondok pisan robih sareng akurasi keusikan anu tepat. Gampang beroperasi sareng Siemens HMI anu nyayogikeun basa Inggris, Cina atanapi basa anu sanés anu dipénta. Dirancang pikeun ngeusian sareng nutup sadaya jinis tabung anu aya di pasar kalayan hormat anu sampurna pikeun produk.

Ngeusian Tabung Rincian Mesin:

60 Pieces/Min Stable Tube Filling Machine Toothpaste, Pharmacy 0


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami